Материали и цялостни решения

Материали, които ще ви препоръчаме за изграждане на лъчистото подово отопление, което е едно от най-ефективни отоплителни системи, които можете да инсталирате във вашия дом днес. SUNTEK помага при избора на дизайн, в съчетание с висока енергийна ефективност – термопомпа, пелетен котел ..

Комфорт

Системите за лъчисто подово отопление осигуряват ниво на комфорт, който ще накара вас и вашето семейство просто седнете и се отпуснете. Насладете се на този комфорт чрез тази система. Водното подово отопление може да се контролира по начин, който ви позволява да персонализирате вашия дом и да се създаде няколко зони. Докато вашия хол е настроен на умерен режим, можете да контролирате вашата спалня в друг. Този контрол върху вашата отоплителна система ще ви спести пари и в същото време по-ниски отоплителни и енергийни разходи.

Енергийна ефективност

SUNTEK системи предлага цялостни решения за отоплението на вашия дом – от подовите панели до управлението и контрола. За всеки проект ние може да предложим проектиране и инсталация, което да ви подпомогне при избора. SUNTEK системите включват подови панели, pex тръби, колектори, материали, проектиране и помощ, което да направи инсталирането по-лесно.
Водното подово отопление може да ви спести пари всеки месец. Лъчистото отопление изискват по-малко енергия за отопление на къщата. С днешните технологии подовото отопление е най-ефикасният избор за вашето отопление на жилище или бизнес сгради. То изисква по-малко количество енергия да предостави същата топлина.


UNIDELTA Italy

Водното подово отопление може да консумират 30 % по-малко енергия, отколкото традиционните системи. Чрез запазване на енергия, се използват по-малко ресурси, и след това ще намали вашите разходи, както и по-ниски сметки за енергия.

 

ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДОСТАВЕНО ДО ВАС !     тел: +359 888 6 555 37

При поръчка по телефон или e-mail на материалите  за изграждане на Вашето жилище, ще получите 5% отстъпка.    

e-mail: office@suntek-bg.com